Jump to content
UltiMaker Community of 3D Printing Experts

Text elements in 3d view unusable in OS X 10.9 (Cura 14.07)


joshua-albers
 Share

Recommended Posts

Posted · Text elements in 3d view unusable in OS X 10.9 (Cura 14.07)

Howdy all,

I am encountering a problem where no text elements show up in the 3d view of Cura 14.07 on OS X 10.9. For instance, I no longer get a print time estimate, and the XYZ boxes on the scale control are blank and uneditable (see screenshot below). This makes it quite difficult to make precise tweaks in Cura.

I have tried reinstalling Cura 14.07 and blowing away the preferences in ~/.cura, but nothing seems to resolve the issue. I don't think this was a problem when I first installed 14.07, but I have no idea what I could have done to cause this.

Any help would be appreciated.

maBVciu.png

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 14 replies
    ×
    ×
    • Create New...