Jump to content
Sign in to follow this  
jweaver

"Pause at Height" plugin causing layer to be skipped

Recommended Posts

Posted · "Pause at Height" plugin causing layer to be skipped

I have just been playing with the "Pause At Height" plugin and have been looking at the Layer view.. And noticed that there is apparently a missing layer when the plugin kicks in.....

On the layer in question, you can see tool path lines (blue) but nothing extruded..

Is this correct? Is this simply a GUI thing? Or is CURA really skipping a layer (I have tested thsi with 14.09 and 14.10_RC7).

NB.. To show this, I have simply chosen thick layers to exaggerate this.. But the same effect is seen irrespective of the layer height.

qnw5z6.jpg

27xdav.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · "Pause at Height" plugin causing layer to be skipped

It looks like this is a GUI thing, as if I save the GCODE and open it in Repetier, I can see all 6 layers:

qodp9i.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · "Pause at Height" plugin causing layer to be skipped

What i can say is that i tested the Pause at height plugin during a real print and that i had no problem at all so it might be a gui problem with Cura as you said

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · "Pause at Height" plugin causing layer to be skipped

You can save the gcode and load it in cura as well to see the layer view. It will show the same as repetier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!