Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Build Plate Problem


mark-hale
 Share

Recommended Posts

Posted · Build Plate Problem

Hi,

Think my build plate has failed, constant reading of 20c all connections solid.

Just had a look in the Shop pages but nothing listed for the UM2.

Any ideas?

Just had an update from Ultimaker - heated bed is available in the shop just not currently showing up. :D

Thumbs up to the Support and Sales team, as usual very prompt

Cheers

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • The Ultimaker Showcase — October 14. What's new?
        Your dear friends at Ultimaker have some exciting news and insights for you!
         
        • 0 replies
      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...