Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura Tool Path Display Issue


Recommended Posts

Posted · Cura Tool Path Display Issue

I have a problem with Cura "flaring" the layer view when the tool path is loaded. It renders the layer view somewhat unusable.

Before the tool path gets loaded,it looks fine:

Before Tool Path Load

When the tool path is rendered, it is flared out and overlaps itself smear out the actual path:

After Tool Path Load 1

 

Here is the behavior a little lower:

After Tool Path Load 2

I originally thought that the entire layer view was broken and was suspecting that I had a video driver problem. However, I just noticed that the display is fine before the tool path is loaded. I think this makes it less likely to be a driver problem but it could be driver problem as my video card is somewhat old and the driver hasn't been updated in a while.

Anyone else see this? Any suggestions on how to determine if it is Cura or the video driver?

 

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Cura Tool Path Display Issue

    I had this effect with several versions of Cura during last year. After installing a new versions the effect was often gone. I thought it was something video driver specific but I'm not sure at all.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...