Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

15.0.1 problem with printing on my ultimaker original


markus-reinisch

Recommended Posts

Posted · 15.0.1 problem with printing on my ultimaker original

I tested the new version and there is a problem with moving the printhead slow. Then my printhead begans to stutter and you can put the print in the trash.

I've upgraded the firmware but I only use 115000 because with 250000 in speed seting for communication I can't use my printer with octoprint.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · 15.0.1 problem with printing on my ultimaker original

    I don't know about 15.01, I am still on 14.07 :rolleyes: but

    • UMO firmware has not really changed recently, so your problem is not coming from there
    • I am not sure to understand why you need the 115200 firmware, as it is mainly there for historical reason. Octoprint should just work fine with the 250000 firmware (mine does)

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · 15.0.1 problem with printing on my ultimaker original

    with 250000 I could not connect with raspi when it set to 250000, with 115200 no problem.

    I use for my fair phone cases 14.07 cause it slices better, for normal things 14.12. I want to test 15.01. But when the printer doesn't work properly it's useless.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Archived

    This topic is now archived and is closed to further replies.

    ×
    ×
    • Create New...