Jump to content
UltiMaker Community of 3D Printing Experts

Cura skips hole on first layer when slicing


duke2773
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura skips hole on first layer when slicing

Hello,

I am pretty new to 3d printing still learning a lot.

I am trying to print a dial indicator holder that I found on thingiverse.

When cure slices the part it skips a hole on the first layer but it is there on the others.

I used Netfabb to repair part. and it does the same thing with the repaired file.

any suggestion?

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Cura skips hole on first layer when slicing

    www.thingiverse.com/thing:230746

    Thank you for your reply. in the bottom layers it fills in the bore where the indicator goes. then it opens back up. when it goes back to doing the top layer it fills in the bore again.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 14 replies
    ×
    ×
    • Create New...