Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Recommended Posts

Posted · Infill failure

The speed isnt the problem im having. its that the infill is under extruding for whatever reason

87c4a17b5ff5ea052e6b6254c1e840c7.png

 

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Infill failure

    Try to print your infill with 50 or 60mm/s.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Infill failure

    Speed probably is your problem; you are printing the infill at 80 mm/s with a temp of 210. You will get better quality results if you keep all your print speeds the same, except for 1st layer where the 20mm/s you have is good. Of course for this model speed may be more important than quality for you.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Ultimaker Transformation Summit

        On April 20 - April 23 we will host the Ultimaker Transformation Summit. Come talk to us via Live chat and get inspired by any of our relevant presentations!
        • 5 replies
      • New here? Register your Ultimaker for free 3D printer onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 0 replies
    ×
    ×
    • Create New...