Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

general forum feedback


Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted · general forum feedback

Just one thing, for moderators only (or maybe not), the drop down list is black with dark blue font that makes it impossible to read (the filter to select unactive or deleted posts

 

Already reported ;)
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    I get this when I open them

    image.thumb.jpg.ee578c69571dc969ed269df1b55f2a29.jpg

    image.thumb.jpg.25f7a012b87f7630e13c4376b209b640.jpg

    image.thumb.jpg.ee578c69571dc969ed269df1b55f2a29.jpg

    image.thumb.jpg.25f7a012b87f7630e13c4376b209b640.jpg

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    yes, now it shows the right picture, but they are still in the lower corner, is that intended??

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Nope, and with me they all look fine.

    I will file a report, thanks for sharing!

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    this is what I see, not very interesting.......

    (macbook pro 10.10.5)

    [media=4729][/media]

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    It works good on windows 7 just so you know

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    Doenst work on safari. picures are broken and only lower right and off screen at times..

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Doesn't work in safari neither for me, so it must be that.

    I usually work in Chrome.

    Thanks!

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · general forum feedback

    Doesnt work in chrome on my mac neither, i just get the lower corner pic on a few screens nothing on one and blown up stuff on another, very random.

    Edited by Guest
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    It works good on windows 7 just so you know

     

    not for me, I also get the strange corner images, Win7 + chrome
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    It's ok on my windows pc but no good on mobiles.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    the pic displays OK here (chrome + win7), however it's impossible to read the name/legend of it, because it's too low and half cut.

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Sticky posts don't show up on the top anymore (example in french section there's a sticky post called liens utiles)

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Yea I know, it is also being solved. (I noticed when your Useful links moved to page.. 4 or so).

    They will be restored :)

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    I'm receiving notifications of new replies where there are none

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · general forum feedback

    Yes! That's the one

  • Link to post
    Share on other sites
    Guest
    This topic is now closed to further replies.

    ×
    ×
    • Create New...