Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Youmagine embed code not working ?


calimero

Recommended Posts

Posted · Youmagine embed code not working ?

Hi,

I've just published my first design on Youmagine (Yay!) and wanted to use the embed code to link to it from my little web site.

Here's the embed code given by Youmagine:

 


 

But Chrome, Firefox won't embed anything.

Chrome's console gives me the following reason:

 

Refused to display 'https://www.youmagine.com/designs/7312/embed' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'SAMEORIGIN'.

 

The server indeed send that header:

 

< HTTP/1.1 200 OK< Server: Cowboy< Date: Fri, 24 Apr 2015 13:28:35 GMT< Connection: keep-alive< Strict-Transport-Security: max-age=31536000< X-Frame-Options: SAMEORIGIN< X-Xss-Protection: 1; mode=block< X-Content-Type-Options: nosniff< X-Ua-Compatible: chrome=1< Etag: "3da7d8cea888a91a2f2c864c700368f2"< Last-Modified: Fri, 24 Apr 2015 13:03:24 GMT< Access-Control-Allow-Origin: *< Access-Control-Request-Method: *< Content-Type: text/html; charset=utf-8

 

From what I understand SAMEORIGIN means the browser should render the iframe only if called from the same domain (ie: youmagine.com) which is quite the opposite of what we want ?!

Could anyone look into it ?

Calimero

  • Link to post
    Share on other sites
    • 2 weeks later...
    • 1 month later...

    Archived

    This topic is now archived and is closed to further replies.

    ×
    ×
    • Create New...