Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Youmagine embed code not working ?


Recommended Posts

Posted · Youmagine embed code not working ?

Hi,

I've just published my first design on Youmagine (Yay!) and wanted to use the embed code to link to it from my little web site.

Here's the embed code given by Youmagine:

 


 

But Chrome, Firefox won't embed anything.

Chrome's console gives me the following reason:

 

Refused to display 'https://www.youmagine.com/designs/7312/embed' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'SAMEORIGIN'.

 

The server indeed send that header:

 

< HTTP/1.1 200 OK< Server: Cowboy< Date: Fri, 24 Apr 2015 13:28:35 GMT< Connection: keep-alive< Strict-Transport-Security: max-age=31536000< X-Frame-Options: SAMEORIGIN< X-Xss-Protection: 1; mode=block< X-Content-Type-Options: nosniff< X-Ua-Compatible: chrome=1< Etag: "3da7d8cea888a91a2f2c864c700368f2"< Last-Modified: Fri, 24 Apr 2015 13:03:24 GMT< Access-Control-Allow-Origin: *< Access-Control-Request-Method: *< Content-Type: text/html; charset=utf-8

 

From what I understand SAMEORIGIN means the browser should render the iframe only if called from the same domain (ie: youmagine.com) which is quite the opposite of what we want ?!

Could anyone look into it ?

Calimero

  • Link to post
    Share on other sites
    • 2 weeks later...
    • 1 month later...

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...