Jump to content

mighty

Dormant
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral
  1. Hallo everyone, I hope someone can help me with my stepper problems. My Ultimaker was running perfect for about 3-4 month. Now for two days my Z-Axis stepper is only moving the platform downwards. If I manually move the axis with my Ulticontroller, the platform lowers always (turn clockwise and counterclockwise). (the same result by PC-USB controlling) What I´ve done so far: - change stepper driver with another axis (same problem with the Z-Axis) - flashed Firmware many times - inverted the axis in the firmware - checked the endstops (the endstops are working correctly) - checked the cable connections Thanx for help Mighty
  2. Hallo everyone, I hope someone can help me with my stepper problem. My Ultimaker was running perfect for about 3-4 month. Now my Z-Axis stepper is only moving the platform downwards. If I manually move the axis with my Ulticontroller, the platform lowers always (turn clockwise and counterclockwise). (the same result by PC-USB controlling) What I´ve done so far: - change stepper driver with another axis (same problem with the Z-Axis) - flashed Firmware many times - inverted the axis in the firmware - checked the endstops (the endstops are working correctly) - checked the cable connections Thanx for help Mighty
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!