Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

acreus

Dormant
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. I updated the firmware and panicked because my printer wouldn't turn on. When I try to turn on the printer, only the little fan would turn on, but nothing else. So I tried to update the firmware either way as if it was on, and miraculously the printer turned back on. What a relief! now theres another issue now. When I try to print some of my old files that i saved on my sd card, this pops up : "This file will override machine setting with setting from the slicer" When i clicked continue, the heat bed doesn't turn on. Only newly saved Gcode models will print like normal. What happened to the
  2. Awesome! Thanks for the input. I didn't think about that. however, I do have some parts that are pretty large and don't have enough space to print two at the same time. Maybe i can add a couple of thin post to the side of the part so the head can travel somewhere else so my main part prints. I will try this and post pictures of the updates. Thank you again!
  3. Hey everyone! I have an Ultimaker V1 and I absolutely love it. I do however have some difficulties with the settings to get my prints to come out better when I print object with a cone like tip. Basically, whenever any of my designs have a cone like tip on top, it prints it like a blob or bulge. The rest of the print looks great. My settings: Layer Height: 0.1 Shell thickness: 0.8 Bottom thickness: 2 Fill density: 30% Print Speed: 45 mm/s Printing Temperature ©: 235 Flow rate: 100% It seems like whenever the machine begins to make really small circles, squares, or any shape thats
×
×
  • Create New...