Jump to content

mvr_1975

Dormant
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Country
  BE
 • Industry
  R&D / Exploration

mvr_1975's Achievements

0

Reputation

 1. Beste Sander, Ik vind het heel fijn dat ik hier alvast hulp krijg, had ik dit eerder geweten, het had veel miserie kunnen voorkomen. Ik ben nog steeds fan van de Ultimaker printer .. alleen was ik door de tijd gedwongen om zeer snel te handelen, zat nml in mijn 14de dag na de aankoop, dus veel heb ik er zelf niet aan kunnen sleutelen. Nu draai ik wel op voor de repair kosten en weet zelf ook niet wat ze gevonden hebben, waarschijnlijk was het niets. Het voordeel is wel dat ik binnenkort met het geld weer op zoek kan naar een printer. Hoe kan ik je een pv message sturen, zou iets willen vragen.
 2. Beste, Bedankt voor deze feedback, de Ultimalker werkte perfect tot ik de olsson block installeerde. Hierna beonnen de sporadische problemen met de heater, de draad zat telkens vast in de printkop. Ben zo stom geweest om het toestel naar de dealer terug te brengen, nu zitten we in een grote discussie en ze proberen me vanalles te factureren alhoewel dit voor mij in garantie had moeten zijn geen probleem ik "betaal" mij hier wel uit en dan ga ik wel op zoek naar een andere printer jammergenoeg. Mijn Ultimaker heeft 2 dagen gewerkt en heb er 4- 5 prints mee gemaakt.. Dus als er nog iemand op zoek is naar wat extra filamenten geef me dan gerust en seintje thanks!
 3. Geachte, Heb voor kerstmis een UM2 printer gekocht bij de officiele dealer in belgie. Na 2 dagen kreeg ik problemen en heb ik contact opgenomen met uw support. Normaalgezien heb ik binnen 14 dagen het recht om de printer terug te sturen indien niet tevreden. Dit recht werd me nu geweigerd door de officiele dealer aangezien het product defect is? Nu moet ik een herstelling aanvaarden van 2- 3 weken, dwz dat ik al een maand van de garantie kwijt ben na 4 x printen. Door deze gang van zaken heb ik al enorm spijt van deze aankoop. Is dit de normale gang van zaken? Graag uw mening aub.
×
×
 • Create New...