Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

swdenman

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by swdenman

  1. It does also happen saving to the main SSD on my machine.

     

    However I have fixed the problem without knowing exactly what caused it. I uninstalled both 3.4.1 and 3.5 again and then hunted around the disc for anything still remaining. There were 'cura' folders under my AppData/Local and AppData/Roaming folders. I deleted both of these and then reinstalled 3.5. Now the save is instantaneous.

     

    I am trying to think what parameters I might have been adjusting at the time and I have an inkling it might have been the experimental Enable Bridge Settings parameters.

     

    Hope this helps someone anyway!

     

    Simon

  2. I have been using Cura 3.4.1 and since yesterday 3.5 for a few days now. While still using 3.4.1, saving the gcode has become incredibly slow. In a typical model, I hit Prepare and the slicer executes in less than 10s. Then, when I hit Save to Removable Drive it takes 5 minutes or more, during which time Cura is unresponsive. Before yesterday, Saves were not a significant delay (a few seconds): I am not sure if some parameter I have changed could lead to this but I assume that in the Save process, all it is doing is writing data it has already sliced.

     

    I have tried reinstalling Cura but no change.

     

    Any pointers as to what could have happened gratefully received.

     

    Simon

×
×
  • Create New...