Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
  • Sign Up

Nozzlemaker

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Beste Maarten, bedankt voor je reply. ik heb het een en ander opgelost door de repetier software te verwijderen, en Cura opnieuw te installeren: ik heb nl een Sangui feeder geïnstalleerd ivm slechte doorvoer van de oude originele UM2 feeder. Bovenstaande feeder werkt nu uitstekend, moest alleen de stappenmotorsteps in cura aanpassen.
  2. Hier een foto van het probleem. is dit mogelijk een hard of software probleem? Iemand een idee? ik hoor t graag, bvd!
  3. Hallo beste mensen, ik heb sinds gisteren ineens het volgende probleem: Ik ben een volkomen leek op 3 d printgebied , maar het lukt mij niet om een oplossing te vinden. Als ik nu bv Benchy uitprint gaat mijn printbed tot op 3 lagen niet meer mee omlaag tijdens de print, zodat de nozzle door de 3e laag blijft “harken” De z motor doet het echter prima, en het bed doet keurig zijn auto home actie als ik dat in het printer menu vraag. Ik werk met Cura, de nieuwste versie, heb de laatste firmware geïnstalleerd op mijn Ultimaker 2. Ik denk dat ik waarschijnlijk iets per ongeluk veranderd heb in een G code toen ik met Repetier software aan het experimenteren was. Heeft 1 van jullie wellicht een idee wat er aan de hand is, en hoe ik dit op kan lossen? Mijn dank is groot, groet, Hans
×
×
  • Create New...