Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
  • Sign Up

SLTeacher

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. I don't know what that is. I cant see it.
  2. Thank you! It is when I go to print that it only prints in the front quadrant. I will try again with the change you suggested. Thank you so much for the help!!
  3. Try it now! I think I have it fixed. Sorry about all of this.
  4. Ok, I put it here and see if this works. I don't know why the dropbox will not work. It shows it allows. Try this one: https://drive.google.com/file/d/1TYkTCjCF_0aJT-3i3OEw_nrTM-1miRC0/view?usp=sharing
  5. Here is the dropbox link https://www.dropbox.com/l/scl/AACXxDiUi4azmoY_-2pTkgSJp88tePzgGL8 Let me know what I am doing wrong. I even deleted the printer and reloaded it and brought the file in again. Thanks.
  6. I have triple checked the printer settings and they are correct. When I look at the software, it shows it the correct size and placement on the plate. When it prints, it is completely different.
  7. Okay, after doing some looking, this started after I did the latest upgrade on the Cura software. It has to be a problem with the software update. I have triple checked the printer settings and they are correct. When I look at the software, it shows it the correct size and placement on the plate. When it prints, it is completely different.
  8. I have the same problem! What happened.? Okay, after doing some looking, this started after I did the latest upgrade on the Cura software. It has to be a problem with the software update.
  9. I have the same problem! What happened.?
×
×
  • Create New...