Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

mygoal

Dormant
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral
  1. Thanks a lot illuminarti! I checked everything again, reassembled parts, losen and tightened every screw I could find... and all looks well now!
  2. I just checked everything again... Reassembled parts, losen every screw and tightened it again... And now everything looks doing well... Hope it was the same problem!
  3. I read the post “Lopsided/Skewed Prints” by djproductdesign because I have the same kind of problem. So again I tightened every screw I could find and checked that the short belts aren't rubbing on the frame, just like Illuminarti and gr5 suggested. But without any possitive results. The problem appeared all of a sudden and first look to have been gone but now it's even worse. The firts models where perfect. – For the firsttime it's slightly visable at the Owls but I didn't took a note of that because after that I printed some blocks which where okay. – Than the Mont Saint-Michel b
  4. Tightened the screws but still lopsided/skewed prints I read the post “Lopsided/Skewed Prints” by djproductdesign because I have the same kind of problem. So again I tightened every screw I could find and checked that the short belts aren't rubbing on the frame, just like Illuminarti and gr5 suggested. But without any possitive results. The problem appeared all of a sudden and first look to have been gone but now it's even worse. The firts models where perfect. – For the firsttime it's slightly visable at the two Owls but I didn't took a note of that because after that I printed some blo
×
×
  • Create New...