Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

jake

Dormant
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

Community Reputation

0 Neutral
  1. Thanks for the feedback guys! I ordered 2.85 mm in the USA at 3DUniverse. You can also find other resellers on Colorfabb's website. I too noticed some of them only sold 1.75mm though. http://shop3duniverse.com/products/colorfabb-bronzefill
  2. Glad you got it working! Just ordered some and look forward to using it. I am curious though as to how a bronzefill print sounds when it's dropped? Metallic at all or still pretty plasticy?
  3. I checked the firmware and it is 14.07.00. All the filament I've tried is PLA straight from Ultimaker, I was sure to give it plenty of slack as well. And it may have been difficult to see but the tension was set for the second notch from the top on the first attempt and then was moved to the top notch on the second attempt in the video. I also removed the filament and inspected it, normal looking bite marks no different from the rest of the filament. I'm at a loss of what could be wrong. Can't print anything at the moment. Is there anything else that I could try? Should I try to make use o
  4. Here's my shot at printing the extrusion test. 230 C, Ultimaker Filament http://umforum.ultim...s-test-it-here/ As you might notice I am getting clicking before the print even really starts. Tried adjusting the tension all over but can't get it to work. Also have tried changing the filament a few times. Won't let me add a YouTube video...
  5. Alright I thought I had it all figured out but now I have another problem, or the same one manifesting differently? Here's my shot at printing the extrusion test. http://umforum.ultimaker.com/index.php?/topic/4586-can-your-um2-printer-achieve-10mm3s-test-it-here/ As you might notice I am getting clicking before the print even really starts. Tried adjusting the tension all over but can't get it to work. Also have tried changing the filament a few times.
  6. I don't want to have patience! I attempted a different but similar print at a much slower speed and am a lot happier with the results. I appreciate the feedback and numbers. Slow and steady it seems.
  7. I appreciate the quick reply! I more or less threw it in Cura, set it to .15 mm height and put a raft on it. Printed at around 200 C and 80% speed.
  8. So i just got my new UM2. I am very excited and fairly happy with the built in prints however I am now running into problems. I hope someone can point me in the right direction. I was attempting to print http://www.thingiverse.com/thing:250859 Very soon into the print I saw that the print head was moving what had already been printed around. I am not sure how to fix this. Am I printing too hot? Is it over extruding? https://www.youtube.com/watch?v=Vaf51YCY0lk I decided to let it go a bit further while I looked thru the visual troubleshooting guide and afterwhile it quit moving it but t
×
×
  • Create New...