Jump to content

sombetzki

Dormant
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Neutral
 1. Ik zit met hetzelfde, printen met bronzefill geeft heel mooi resultaat, maar weet nog niet waarmee te polijsten/schuren. Tips zijn dus altijd welkom!
 2. Finished this print today. Printed on an Ultimaker 2. Speed: 50mm/s Layer height: 0.02 mm Printed with Chrome filament on max temp of 260 ºC Very proud of this result.
 3. Aha, ik zal retraction direct even uit zetten en de feeder schoonmaken. Kijken hoe het dan gaat. Hairs en strings achteraf dus gewoon verwijderen is het advies... Bedankt iig, ik zal het eindresultaat hier ook posten.
 4. Hallo allemaal, Sinds afgelopen vrijdag zijn we bij ons op kantoor in het bezit van een Ultimaker 2! Heel erg blij mee en de eerste print ging ook best mooi. Zoals bijna iedereen (denk ik), hebben we eerst de robot afgedrukt; Afgezien van het oortje en het afbreken van het handje bij het lossnijden behoorlijk tevreden over de kwaliteit. Daarna geprobeerd om een model van de eiffeltoren te printen... En ai, viel dat tegen! Zonder support geprint, dus dat hij niet helemaal correct is snap ik, maar ik vind stringing binnenin niet mooi en het detail niveau viel me tegen. Dit is geprint met de bijgeleverde PLA van Ultimaker zelf, met de standaard PLA settings van de Ultimaker. Idee was om hem nog een x te printen op grotere schaal in losse parts met tragere snelheid (30ms), lagere lijnhoogte (.075mm) en lagere temperatuur (200° ipv 210°). In eerste instantie tikte de feeder bij 200°, dus toen heb ik de snelheid weer verhoogd naar 210° Zo ziet het model er tot nu toe uit, en hij is nog bezig Hoop stringing te zien! Vraag me af wat de oorzaak hiervan is. Ik heb ook even gekeken naar het filament en dat ziet er zo uit in de bowden tube; Is dit normaal? Bij de feeder ziet het er zo uit; Dit lijkt mij niet de bedoeling of wel soms? Kan iemand mij op weg helpen wat ik kan veranderen/verbeteren om dit te voorkomen? We hebben ook een flinke partij filament van Colorfabb, dus dat wil ik sowieso testen als deze print klaar is. Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!