Jump to content

Mitchimus

New member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. I overrode the temperature values for PETG in the materials section only to get this code. See inserted image immediately after this line. It looks to me like CURA for some reason always defaults back to the template values. Can someone tell me why? Or am I just Barking up the wrong tree? See inserted G-Code immediately after this line. ;FLAVOR:Marlin ;TIME:753 ;Filament used: 1.22287m ;Layer height: 0.3 ;MINX:132.704 ;MINY:132.703 ;MINZ:0.3 ;MAXX:167.296 ;MAXY:167.297 ;MAXZ:3.9 ;Generated with Cura_SteamEngine 4.3.0 M140 S80 <this is my override M105 M190 S80 <this is my override M104 S250 <this is my override M105 M109 S250 <this is my override M82 ;absolute extrusion mode G28 ;Home G1 Z15.0 F6000 ;Move the platform down 15mm ;Prime the extruder G92 E0 G1 F200 E3 G92 E0 G92 E0 G28 ; home G1 Z15 F100 ; raise the extruder F100 sets the feed rate M107 ; Turn off fan G90 ; Set absolute G92 E0 ; Set position values specified for E X Y Z M82 ; override G91 put E axis into absolute mode independent of the other axes M140 S50 ; set bed temperature 50 degrees <CURA puts this in and overrides my change M190 S50 ; wait till bed reaches 50 degrees before continuing <CURA puts this in and overrides my change M104 T0 S190 ; Set extruder temperature 190 degrees and continue without waiting <CURA puts this in and overrides my change M109 T0 S190 ; wait for extruder temperature 190 <CURA puts this in and overrides my change G92 E0 G1 F1500 E-6.5 ;LAYER_COUNT:13 ;LAYER:0 M107 G1 F600 Z1.3 ;MESH:F B Covers.stl G0 F3600 X160.992 Y150.025 Z1.3 ;TYPE:WALL-INNER G1 F600 Z0.3 G1 F1500 E0
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!