Jump to content

TomB19

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TomB19

  1. Thank you for the help, burtoogle. 🙂 I'm pretty confident the problem is with the font. A different font solved the problem. I thought it might be Cura, since it slices fine with Slic3r. I can see the errors you indicate. Thanks for showing me this technique. I will play with the mesh and see if I can get this font working. Cura is awesome. I really appreciate this tool. Thanks to all who have worked on it. I've only sliced a few dozen things and already love it, compared to my old slicer. I don't see a way to mark this "SOLVED". If anyone finds this with a search, check your font. Cura is functioning fine in this situation.
  2. I've attached a sample of the problem. This object displays properly in Cura but the text is gone from the preview after slicing. DiskTest v0.01.obj
  3. I should mention I'm using Manjaro Linux. Kernel 4.19.42.
  4. I'm using FreeCad v0.18 and Cura 4.0.0. These tools are new to me. I have a simple model that I want to emboss text onto. Cura displays the text but does not slice it. Slicing height is 0.15 so I set the text height at 0.45 but it still ignores it. The text size is pretty large and I've tried increasing the size and the height to ridiculous proportions. I haven't been able to get MeshLab working to examine the mesh but I will continue working on it. Still, Cura displays the mesh when I open the .obj (alias mesh) in Cura. The text looks perfect. When I slice and preview, the text goes away. Any help would be appreciated! Thank you in advance. - Tom
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!