Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

tdo

Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Personal Information

 1. tdo

  Bronzefill

  Version 1.0

  1,036 downloads

  Marwari horse head at Marble Arch in London. I printed it with Bronzefill en polished with a old 'Ca va seul' copper polish.
 2. tdo

  Welke lijm en waar

  Hello Jeex, ik gebruik als kleefstof een spuitbus met haarlak en printbed op 55 à 60°C. Werk voor mij prima bij PLA.
 3. tdo

  Printbed error

  Hallo, gisteren tijdens het printen kreeg ik plots een 'printbed error' op de display van mijn UM2. De UM2 stopte met printen en ik diende de printer uit te schakelen. Na het terug opstarten van een printopdracht kreeg ik naar een paar laagjes printen terug dezelfde foutmelding. Het printbed dan eens los gemaakt en alle draadjes bleken mij nog vast te zitten. Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn? Grtn, Kris
 4. tdo

  Cura 14.12.1

  Cura verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Probleem is nu opgelost.
 5. tdo

  Cura 14.12.1

  Ik heb een Windows en ook bij deze doe je dit gelijkaardig. Echter vind ik in de cura-folder niet het bestand die de .stl-files moet openen.
 6. tdo

  Cura 14.12.1

  Hallo, ik heb net de laatste versie van Cura geïnstalleerd. Als ik nu een .stl file wil openen, doet hij dit niet meer automatisch in Cura. Al mijn .stl bestanden hebben ook niet meer het bekende icoontje (gele blokje). Ik weet dat je een bepaald bestandsformaat altijd kan laten openen met een bepaald programma maar ik vind in de Cura-folder niet de link. Iemand een idee wat het probleem kan zijn of wat ik verkeerd doe? Groeten, Kris
 7. Inderdaad plaatje is niet te zien.
 8. Bedoeling is niet om er glazen in te zetten (die van mijn bril zijn veel te duur om een 2de paar te bestellen) maar het is best mogelijk. Ik denk wel dat de bril sterk genoeg is om deze daadwerkelijk te gebruiken.
 9. Bril geprint met WoodFill. De schroefjes zijn wat te groot maar had niet onmiddellijk kleinere in bezit.
 10. Vandaag een print gemaakt met Woodfill. Print perfect verlopen dankzij de tip en instellingen van Blizz. Waarvoor dank!
 11. Ik gebruik de UHU stic lijm. Net voor het printen het bed wat instrijken. PLA op 205°, bed op 55°. Stukken zijn nog nooit los gekomen.
 12. Allen bedankt voor de tips. Mijn snelheid was blijkbaar goed maar moet dus met dikkere laagdikte en hogere temperatuur gaan proberen.
 13. Laagdikte staat op 0.1mm. Zie foto op mijn vorige post.
×
×
 • Create New...