Jump to content

Drepanon

Dormant
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Field of Work
    Other
  1. Print just finished. Adding M25 at the end of the gcode works! The print that was stuck previously now performs flawlessly.
  2. That's exactly what I'm doing right now I added the M25 at the end of an existing, previously problematic print. I'll keep you posted in a few hours!
  3. Hello, Thank you for your reply. I went through the gcode and indeed the end structure looks very different: Cura 15.x: M107 G10 G0 F9000 X135.664 Y111.928 Z135.786 M25 ;Stop reading from this point on. Cura 3: G10 M107 M82 ; absolute extrusion mode Does anyone know about some setting that would revert Cura 3 to the old behavior? I wouldn't like to have to edit all of my gcodes manually... Thanks again!
  4. Hi guys, I've been a proud user of Cura 15.x for years on my UM2 printer. I've recently switched to Cura 3 because of the slicer's better efficiency to handle smooth walls. However, I've been having a fairly strange issue on some of my prints. At the end of the print, the extruder head stays in place and remains hot for hours instead of homing. The heatbed also stays in place without homing down. Consequently, the part is locally ruined since the head remains in contact with it. I have to manually abort the print to "solve" the issue. The problem appeared with 2 different gcodes, both of them relatively large (7h prints). It does not seem to appear on smaller, faster prints. Any ideas? Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!