Jump to content

JozefD

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • 3D printer
    Other 3D printer

JozefD's Achievements

1

Reputation

  1. Dag Mari. Bedankt voor je tip ! Tot nu had ik nog nooit gehoord van die e-steps ... Zeker de moeite om mij erin te verdiepen en dit voor mijn 3D-printer aan te passen.
  2. To jphermans : zie uploaded image : volg de stappen 1 tot 4 : 1. Op de 3 horizontale streepjes klikken 2. "all" selecteren 3. "Flow" als zoekterm invullen 4. Je komt uit op de Flow-parameter. Ik heb die ingesteld op 150%
  3. Dag Bart35, Hierbij kan ik je bevestigen dat ik gelijkaardig probleem had : holle cilindertjes aangemaakt met buitendiameter 10mm en binnendiameter 6mm. De hoogte is 20mm. Ik werk met klassieke PLA en een hoge kwaliteit (Layer Height 0,1mm) met een Infill van 100%. Na wat experimenteren heb ik de temperatuur van de extruder verhoogd van 200°C naar 230 °C . De bed-temperatuur blijft 60°C. Toen heb ik gemerkt dat vooral de "Flow"-parameter een grote invloed heeft op het eindresultaat. Deze heb ik finaal op 150% gezet (kwam van 100%). Nu zien de holle cilindertjes er al heel wat beter uit. De printsnelheid is 50mm/s. Hopelijk helpt deze feedback.
  4. Dag Bart35, Hierbij kan ik je bevestigen dat ik gelijkaardig probleem had : holle cilindertjes aangemaakt met buitendiameter 10mm en binnendiameter 6mm. De hoogte is 20mm. Ik werk met klassieke PLA en een hoge kwaliteit (Layer Height 0,1mm) met een Infill van 100%. Na wat experimenteren heb ik de temperatuur van de extruder verhoogd van 200°C naar 230 °C . De bed-temperatuur blijft 60°C. Toen heb ik gemerkt dat vooral de "Flow"-parameter een grote invloed heeft op het eindresultaat. Deze heb ik finaal op 150% gezet (kwam van 100%). Nu zien de holle cilindertjes er al heel wat beter uit. De printsnelheid is 50mm/s. Hopelijk helpt deze feedback.
×
×
  • Create New...