Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Bart35

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Beste Mari, Bedankt voor je antwoord, Ik ben de hele middag aan het uitproberen geweest. De pla rol geeft een temp van 210-230 aan. Ik kwam een filmpje tegen, waarbij er een uitleg werd gegeven over filmament invoer. En de spiral functie. Uiteindelijk heb ik pla geprint op 230 graden c. een snelheid van 30ms en een film invoer van 105% dat ging goed. Infill van 80% De koeling staat in cura op 100%, maar ik heb nog geen een keer gezien dat de ventilator op de kop aangaat.
  2. Beste allen, Ik ben een beetje aan het experimenteren met het printen van een kleine cilinder. Diameter 10mm. hoogte 20mm Ik werk met een pla filament. Heb de printtemp ingesteld op 225 graden en de travelspeed staat momenteel ingesteld op 30mm/s. De printer is een ultimaker original. Hoe zorg ik er toch voor dat ik een nette cilinder krijg, want momenteel doet die de eerste 4mm mooi, maar dan vervalt de kwaliteit van de cilinder. Hij verzakt. Zijn hier al topics over?
  3. Goodmorning, I have just updated to Cura 4.8. However now I have problems with loading the stl-files in Cura. The building templates won't show up. And I am not able to slice the project. I am working with an ulitimaker original. I am a bit of a newbee - so what kind of adjustment should I make. Thnx
×
×
  • Create New...