Jump to content

Vima81

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • 3D printer
    Ultimaker 2 (Ext
    +)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vima81's Achievements

1

Reputation

  1. Goedendag Ik had een vraag en ik hoop dat iemand mij kan helpen. Mijjn lcd scherm aan de voorkant doet het niet meer en die wil ik nu vervangen. Dit is nieuw voor mij en weet iemand misschien hoe je dit moet doen?
  2. Dank je wel voor je reactie. Daar kan ik zeker wat mee.
  3. Hi allemaal. Ik heb een vraagje. Ik ben even bezig om mijn heater Block te vervangen. Nu zie ik dat de cartridge heater kabel kapot is die zat er los tegen aan, nu zag ik ook dat de pt100 kabel ook niet best is. Nu wil ik deze kabels gaan vervangen en ben even opzoek geweest op internet maar ik kom er niet uit. Welke moet ik precies hebben en waar kan ik ze het beste kopen. Want de prijzen variëren enorm. Het gaat om de standaard um2. Alvast bedankt voor de hulp.
  4. Even bezig geweest en er was een klipje verbogen..weer recht gezet en hij werkt weer super
  5. Hoi allemaal. Ik heb een tweedehands um2 en die werkt best aardig maar nog niet naar mijn zin. Nu ga ik de nozzle vervangen en ik wil hem overal even goed schoonmaken en onderhouden Heeft iemand nog tips wat ik nog meer kan doen. Is het verstandig als ik de nozzle vervang dat ik gelijk nog meer onderdelen vervang, nu hij toch open is en wat ik nog meer kan doen zodat hij weer een tijdje mee kan. Graag hoor ik van jullie
  6. Hoi allemaal. Ik heb een tweedehands um2 en die werkt best aardig maar nog niet naar mijn zin. Nu ga ik de nozzle vervangen en ik wil hem overal even goed schoonmaken en onderhouden. Heeft iemand nog tips wat ik nog meer kan doen. Is het verstandig als ik de nozzle vervang dat ik gelijk nog meer onderdelen vervang, nu hij toch open is en wat ik nog meer kan doen zodat hij weer een tijdje mee kan. Graag hoor ik van jullie
  7. Hoi Geert, bedankt voor de tip. Ik ga even opzoek.
  8. hoi allemaal. ik had een vraagje. ik heb een ultimaker 2 nu heb ik een probleem met mijn sd kaart lezer. als ik het kaartje erin wil doen dan zit hij niet vast maar schiet steeds terug. weet iemand hoe ik dit kan fixen. ik heb al wat perslucht gebruikt om hem schoon te maken en ook een andere sd kaart geprobeerd.
  9. Oke, ik ga het uit proberen. Dank je wel voor je bericht
  10. Hoi allemaal Ik heb een vraag. Ik heb een ultimaker2 en ik heb best wel last van stringing en oozing. Nu wil ik de instellingen aanpassen in cura maar ik krijg sommige aanpassingen niet zichtbaar ook al klik ik erop. Ik heb een screenshot meegestuurd waar je in kan zien wat hij aangeeft. Het heeft te maken met de machine setting en ook de g code. Ik ben al even opzoek geweest maar ik kan niks vinden hoe ik dit kan aanpassen.
  11. hoi geert. dank je wel voor je reactie. ik ga het even proberen. groetjes vincent kapaan
  12. Hallo allemaal. Ik heb een vraag. Ik gebruik mijn printer veel voor modelbouw. Nu wil ik kleine objecten printen van pla maar ik krijg de print niet strak. Nu ben ik bezig geweest in cura om de instellingen te veranderen zoals de snelheid, de warmte en het terug trekken van het filament. Maar ik krijg het niet voor elkaar. Wordt na 8 prints een klein puntje van irritatie, hahahaha. Er blijven draden en pieken op de objecten. Weet iemand welke instellingen ik kan gebruiken.
  13. Thanks ik ga even zoeken.
  14. Ok super bedankt voor je reactie ik ga ermee aan de slag en ik check de tips
  15. hoi. Ik heb het met en zonder lijm geprobeerd maar zonder lijm blijft het niet zitten dus ik moet wel lijm gebruiken merk ik. ik heb de eerste keer het een beetje laten afkoelen dat ging niet zo best en een keer de plaat verwarmd en dat is ook niet zo succes. nu zag ik van die flexibele matten, maar is dat wat?
×
×
  • Create New...