Jump to content
lucdrb

Printing problem and Stopped Temp Sensor BED

Recommended Posts

Posted · Printing problem and Stopped Temp Sensor BED

Hi,

I can't print things greater than 8/10 cm, the piece doesn't stick anymore on the bed and after doing:

tune -> abord,

I got the Stopped Temp Sensor BED message.

I think that that temperature from the bed decrease (can't control it) but for the printer the t° ok on the screen.

Using Ultimaker 2 and cure 15.04.03

Do you have any idea to correct this strange behavior?

Thanks in advance

Luc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Printing problem and Stopped Temp Sensor BED

Hi Luc,

check for any loose wires at the back of the heated bed. Also take off the board cover at the bottom of the printer (it is by two screws only) and inspect the board for any loose or broken connections.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!