Jump to content
ishabul

Display Not Working

Recommended Posts

Posted · Display Not Working

Hey I'm receiving this when I try turning on my UMO +. I don't know what the problem is and also during setup, the axis doesn't seem to level itself. Can someone help me?

20160815_212152.thumb.jpg.f263bd077d446ce39657b724cd54e4eb.jpg

20160815_212200.thumb.jpg.1dd10e12a4dff675fcb76de821478211.jpg

20160815_212241.thumb.jpg.24fe7be55facbcfead05d18eaf468c39.jpg

20160815_212152.thumb.jpg.f263bd077d446ce39657b724cd54e4eb.jpg

20160815_212200.thumb.jpg.1dd10e12a4dff675fcb76de821478211.jpg

20160815_212241.thumb.jpg.24fe7be55facbcfead05d18eaf468c39.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!