Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Lose Filament settings.


md_rick_prints
 Share

Recommended Posts

Posted · Lose Filament settings.

I"m using cura 2.4 and everytime i set up a filament it disappears. Like right now i have the Inland red showing on my project selection material but if i go to settings > Materials > Manage none of the my filament that i've configured show, not even the Inland red selected. I"ve exported them when i create them so i can bring it back in each time but what am i missing?

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...