Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Opening Cura - no disk in the drive


jurassicpaul
 Share

Recommended Posts

Posted · Opening Cura - no disk in the drive

Hi All, 

 I get an error when I open Cura which tells me saying 'There is no disk in the drive'. It eventually goes when I click about 50 times, but it's pretty frustrating and never used to do this. I've done a fair amount of searching and have done all the usual suggestions about changing drive letter names, connecting external card readers etc.... but no change. Is there any way to solve this without changing the registry? This video shows the problem.

Any help much appreciated, 

Paul

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...