Jump to content

Can't print with Cura 3.6 and Printrbot Play but can with Cura 15


Technolio

Recommended Posts

Posted (edited) · Can't print with Cura 3.6 and Printrbot Play but can with Cura 15

I have a Printrbot Play and have no issues with Cura 15. I tried using Cura 3.6 and it can detect when the printer is or isn't connected (via USB) but any commands I send it do nothing. Homing does nothing, moving in any direction does nothing, pre-heating does nothing, and printing does nothing. It just sits there never even heating up. I have tried reinstalling, running as admin, re-adding the printer with custom settings, nothing helped. Any ideas? 

Edited by Technolio
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Like
        • 2 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 26 replies
    ×
    ×
    • Create New...