Jump to content
Sign in to follow this  
Danimosity

Cura creating invalid gcode, files have large gap

Recommended Posts

Posted · Cura creating invalid gcode, files have large gap

 I have imported several models into Cura and it seems to slice them just fine and I saved them on my HD as gcode. Then when I got to load the gcode files up again with Cura it says that they are invalid. When I load the gcode files with a different program it shows that the files have several layers missing from the sliced model. When I attempt to print these files it stops right where the gap is shown to be. I can provide an .stl file and the resulting invalid gcode file created by Cura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 65 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!