Jump to content
BlondieSL

Random "unable to slice" message, but still slices

Recommended Posts

Posted · Random "unable to slice" message, but still slices

I first has auto slicing enabled.

Randomly, after changing any number at all, it would say "unable to slice", but after a few seconds it would just go ahead and slice.

 

I then changed from auto slicing to manual.

 

Then I noticed that again, the random "unable to slice" message would happen as well.

 

Again, changing any number, even layer height.. .anything.  But not every single time.

 

Then I noticed if I made a change and clicked the Slice button, rather than the area changing to indicate it's going to slice, it just stayed the same.

So one would think the button didn't press and therefore, we'd press again.

 

This almost always caused the "unable to slice" message.

 

Again, it would pause for a few seconds then start to slice without an issue at that point.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!