Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura Misses out section of Print


Recommended Posts

Posted (edited) · Cura Misses out section of Print

I have a super weird problem and I'm not sure whats going on. When in Cura the 3d model looks absolutely fine, as you can see with the inside part being on a slope.

758cb4399371d3d3ac0de493d798cbf7.png

But when I process the gcode, that part is completely missing and the inside is flat?

6dd6deff7d611029c794ef0ca6a7b1c0.png

 

anyone have any idea whats going on here? I can supply you with the .stl if you want to have a mess around

 

Edited by dannywrayuk
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...