Jump to content
Marlow

CTC MakerBotReplicator2 Clone doesn't print x3g file generated by Cura

Recommended Posts

Posted (edited) · CTC MakerBotReplicator2 Clone doesn't print x3g file generated by Cura

I am new to 3D printing and as the Replicator G software that the printer manual says to use will not produce .x3g files that show up on the printer anymore, I have moved to Cura to hopefully be able to print again.

I am trying to configure all the settings correctly and print a simple block. However, when I load the file to the SD card and press build on the printer nothing moves and it just gets stuck at 0%.

Attached is the screenshot of my printer settings, which I'm not sure are correct. Any insight would be appreciated.

I have this printer: link

 

Many thanks in advance

screenshot.PNG

Edited by Marlow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!