Jump to content
Zandy_Mike

per model setting I can no longer select.

Recommended Posts

Posted · per model setting I can no longer select.

I have been using cura about a month.. Watched a video on youtube by CHEP Filament Fridays,, He has a video where you can make certain parts of a model stronger.. or with more infill. I tried it a few weeks ago and wasn't able to change the infill percentage so I gave up. I installed 4.1 a few days ago and was having issues so I uninstalled and re-installed 4.0. I went back into his video to try again..  and now I can no longer select PER MODEL SETTINGS no matter what I do.  I am following the same directions as I did a couple weeks ago and I was able to click on PER MODEL SETTINGS. I select the support block and it's highlighted.. but the PER MODEL SETTINGS is grayed out.

 

is there something I need to change in my settings?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!