Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Supported Bottom Layer Messy


riotguards
 Share

Recommended Posts

Posted · Supported Bottom Layer Messy

Hi all, so i've managed to get my printer working and I did a few test prints however while i'm happy with the results of the top layer anything I print thats supported just ends up being really messy and pretty ruined, I though i could fix it by ironing each layer but honestly it didn't fix the issue, I'm just not sure what i'm doing wrong on this, can anyone help please?

 

btw i'm not sure if there's a quicker way to show cura settings so i've taken screenshots

 

Printout

 

 

save1.png

save2.png

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...