Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

none of models fit the build volume


Olleg
 Share

Recommended Posts

Posted · none of models fit the build volume

Hi all. I am a newbie in Cura (I used Slic3r) And I got a strange behaviour. I have TEVO MichelAngelo. I set a build volume of the MichelAngelo as 150x150x150. And try to print one layer to check the print plate 150x150x0.4. And got the error "none of models fit the build volume". If I scale the model to the 148x148, all fine (149x149 is not enough). This is without a skirt, a brim, etc. Why Cura reject 150x150? In Slic3r there was not problems.

Снимок экрана 2019-09-22 в 20.13.59.png

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...