Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura 4.4 issue with login at startup, why does it defaut back to the setup wizard


jasontwd
 Share

Recommended Posts

Posted (edited) · Cura 4.4 issue with login at startup, why does it defaut back to the setup wizard

Cura 4.4 issue with login at startup, why does it defaut back to the setup wizard.

Each day I start Cura, application does not remember the login and takes me thru the setup wizard.

From there I have to login to the main website, go thru the setup wizard and set custom printer

then re load a restore from the backups of the previous day.

Re open cura, and delete new profile.

Then I get the config error to deal with each time.

Didnt happen in previous versions of cura.

 

Can someone please add a login screen to the appliaction on startup?????????? To avoid the wizard.

 

Anyone else having this problem??

 

cheers

Jason

Capture.PNG

Edited by jasontwd
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...