Jump to content
ArcticEddie

Missing text from build screen

Recommended Posts

Posted · Missing text from build screen

I just installed V4.2.1 after removing all traces of V4.0.0. Both versions have this same problem on a Win7 PC. Some of the text in profile data titles and pop up help titles are missing. On V4.0.0 it happened most of the time and got worse from it's initial use where it was OK. The newer version was bad after the clean install but worked OK on two subsequent starts. A screenshot is attached. The same versions have no problem on a Win10 Acer laptop. No other program acts like this on the Win7 PC. The Python version is 3.2.1.

Cura V421 missing text.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Missing text from build screen

I've now moved to V4.4.1. It was OK for about a week but is now doing the same thing on Win7. On Win10, it is OK although I've not used it there extensively. Like V4.0.0, the build plate is sometimes missing although the model loads and slices. There is no particular pattern as to when it happens and no other graphic programs exhibit this problem.

Any clues?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!