Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

UM3 stuck after manual pause


kfsone
 Share

Recommended Posts

Posted · UM3 stuck after manual pause

11 hours into a print, a piece of the skirt separated from the build pate and got onto the top surface. I selected Pause so I could remove the debris, but it's not accepting Resume from the front button or from cura connect.

It's keeping the print bed at 85c but the print head has now cooled to ambient, and it continues to just sit there 😞

- Printing single Extruder with nGen, bed 85, ext 240,

 

Only thing different about this and previous pauses is that I had manually adjusted the extruder 1 temperature -1 degrees.

Hour later: still no resume =(

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...