Jump to content
matanl1

printing Surface model with dual extruders

Recommended Posts

Posted · printing Surface model with dual extruders

Hi,

I'm trying to print a very thin (single wall), dual extruded model.

I made "only surfaces model" in Solid Works (extruded surfaces).

I use "surface mode" in the special modes of Cura 4.5.

 

For some reason you can see in the preview that only one extruder is printing and the other is doint first layer only. 

I attached the two surface models and a picture of the preview.

 

any Idea on how to fix it?

surface print problem.jpg

2.STL 1.STL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Survey: Understanding your workflow
      Interact with future concepts and aim to collect your feedback and opinion. In particular, if this would/could be a welcome addition to your 3D printing workflow. Interested?
      • 0 replies
    • Coronavirus: Let's do our part
      Through this post I would like to further explain what we are doing, and what you could be doing. 
      Our efforts consist of 2 layers. First; connect medical institutions and hospitals to (local) 3D Printing hubs to help them print parts of which a 3D model already exists. And second, contribute to design the necessary part and then have it printed via a (local) 3D printing hub. Experts are available from within Ultimaker and from within our network of 3D printing experts.
        • Like
      • 53 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!