Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura starts a few times, then nothing


mkomarinski
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura starts a few times, then nothing

This happens across a few different versions of cura, so I have no idea what's going on here.  For what it matters, Windows 10 64bit, Cura 4.6.1

 

I'll install a new version of Cura, it'll work 2-3 times, then it quits working.  Starting Cura appears to go through the startup but eventually I get the main Cura screen but it's completely white and Windows 10 says "Not Responding".  If a new version of Cura happens to come out it may or may not work.  Rebooting doesn't change anything.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • Ultimaker showcase | April 2022 | 4pm CEST | 10am EDT
        I'm excited because I've personally produced this showcase event, so if you are curious what else I'm up to nowadays, come check it out and say hi in the chat! It would mean a lot! 
          • Thanks
          • Like
        • 4 replies
      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 12 replies
    ×
    ×
    • Create New...