Jump to content

Support Blocker not blocking?


Andrew_W
Go to solution Solved by Cuq,

Recommended Posts

  • Solution
Posted (edited) · Support Blocker not blocking?

If you want to supress this issue reduce the value of the : Support Horizontal expansion (0.5 should be enough)

 

Or if you want to keep this expansion for the upper support, Increase the Minimum Support Area Value to 10 ( the size of your hole )  .

 

For me it's a bug it's a temporary workaround but should be report on the github ( even if I don't think it will ever become a hight priority )

Edited by Cuq
  • Link to post
    Share on other sites

    • 3 weeks later...

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Like
        • 3 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 26 replies
    ×
    ×
    • Create New...