Jump to content
Sign in to follow this  
kneuver

extruder motor react when using option "moving axis"

Recommended Posts

Posted · extruder motor react when using option "moving axis"

Is the Ulticontroller broken or can I get new software for the Ulticotroller?

I can NOT print with using the SD-card but I can print directly from my computer with the USB cable.

If I use the option ''moving axis'' - ''moving extruder'' the extruder does not respond.

I'm using Ultimaker original and updated the latest Cura (14.03) and installed default firmware.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · extruder motor react when using option "moving axis"

The extruder will only move if the hotend is hot.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!