Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Broke my PT-100....


jin1219ca
 Share

Recommended Posts

Posted · Broke my PT-100....

Hi,

Was disassembling the hot end to tighten everything for leakage problem, everything goes well but in the end I pulled out the PT 100 with pliers which is still hot due to the warmed hot end. The PVC covering then dissolved and then fell off.... too bad.

Can I know may I fix it with anything or can only order one from Ultimaker? Also, the PT 100 for my UMO+ is the same as the Thermocouple Sensor?

Thanks.

 

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...