Jump to content
Sign in to follow this  
davidm

end stops not hitting

Recommended Posts

Posted · end stops not hitting

I am currently putting together a Ultimaker and neither of the x end stops are being hit. It looks like the extruder is hitting the sliding blocks. Does this sound like an assembly mistake, or is this normal? Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · end stops not hitting

On 95% of the kits, the X endstop markings on the wood are the wrong way around, so you might have to switch these. (It should be fixed for kits shipping right now)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 65 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!