Jump to content
Sign in to follow this  
lababs

Ventilo

Recommended Posts

Bonsoir á tous

Ya un truc que je capte pas les ventilo de la buse ne se déclenche alors qu au début ils se déclenchaient au début

Un conseil á me donner??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu parles du ventilo a l'arriere ou les deux sur les cotés?

Celui a l'arriere se met en marches des que tu allumes la machine: si ce n'est pas le cas vérifie les connections (y a le manuel de montage dans la partie liens utiles).

Ceux du coté ca se règle dans Cura, tu peux également les faire aller a fond dans le menu tune (ou dans maintenance).

Idem si ca ne fonctionne pas vérifie les connections

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 23 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!