Jump to content

itsmi

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I'm printing with one material and removed the other material from the printer. I also set the second material in the Cura software to the same material as the printed material. However, your answer was still helpful, as it made me try to deactivate material 2, which did the trick. I hope this bug will be fixed soon. Thanks!
  2. Did anyone else encounter this problem? In my print file, I set the build platform temperature to 0C, yet, the printer heats up the platform to 70C. I tried different materials, restarting Cura and the printer, nothing helped.
  3. I found filament material by Two Bears with promising properties for my application. However, it seems that there is no business activity anymore and everything I can find seems to be old stock. Did the company go bankrupt or what happened?
  4. When I create and select a new material in the Cura 4.0 Final software, the bar for Layer Height turns gray and I cannot select a layer height anymore. Specifically, I duplicate a material, unlink it from the original, and change the material type, but nothing else. Is there a quick fix for this?
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!