Jump to content

roldy

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I'm having an issue where the support structure does not print under an overhang but does print under an overhang further up the z direction. I've included some images to help show what I'm trying to explain. The model .jpg shows the areas I'm referring to. The shape and thickness of the overhangs circled in red are the same. No support structure is printed underneath the bottom overhang except, for some reason, the portion of the bottom overhang that has the hole shown in 106, 109, 110. After layer 109, Cura goes right into generating the overhang at layer 110. As you move up the z direction the support structure is printed entirely for the top overhang as shown in the sequence images 275 and 277 which result in the first layer of the overhang 279. The top overhang is fully supported. How can there be no fully generated support structure for the bottom overhang but there is for the top? I've also included the .3mf file for debugging. UM3E_9.3mf
  2. I'm having issues trying to get the SolidWorks integration plugin to work as well. I am running on Cura 4.3.0. I installed the plugin from the marketplace and then restarted Cura. I go back into the marketplace and view the installed plugins and I see that the plugin is grayed out with no check mark. I check mark SolidWorks integration and restart and the plugin is still grayed out. What is going on?
  3. I would like an option in the Cura software to update the view of the model as the printer is actually printing.
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!